Toptutors

Onlangs is het Willem van Oranje College een samenwerking aangegaan met de Stichting TopTutors. Deze stichting probeert om goede begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen toegankelijk te maken.

Hierbij wordt er enkel gebruik gemaakt van oud-leerlingen van het Willem van Oranje College. Dit heeft als voordeel dat zij bekend zijn met het lesmateriaal en de docenten. Bovendien zijn deze oud-leerlingen, die vrijwel allemaal met een uitstekende cijferlijst geslaagd zijn, bereid om bijles te geven voor een uurtarief van slechts € 15. Deze zogenaamde ‘tutors’ helpen je graag met bijles in alle schoolvakken!

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde ‘managing tutor’. Dit is degene waar je terecht kunt met al jouw vragen over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van jouw probleem. In Waalwijk is dit Martin Faro, zelf ook oud-leerling van het Willem van Oranje College en nu student econometrie aan de Universiteit van Tilburg.

Dus ben je op zoek naar betaalbare bijles van een slimme student die zelf ook op het Willem van Oranje College heeft gezeten, ga dan naar www.toptutors.nl  en meld je aan! Voor meer informatie kun je uiteraard ook mailen naar martinfaro@toptutors.nl of op de website van TopTutors kijken.

Met vriendelijke groet,

Mevrouw G. Kramer
Teamleider bovenbouw VWO