Open Podium: DE plek om jouw talent te laten zien!

Elk voorjaar zindert het in het schoolgebouw van leerlingen die repeteren in bands, dansers zijn, die samen een vocalgroep vormen of solo zingen en spelen voor deze druk bezochte avond.

De leerlingen zijn gekozen na een auditieronde en zij stellen zelf het programma van deze avond samen. De zangers en muzikanten worden live begeleidt door de (grote) begeleidingsband, waarvoor ook auditie kan worden gedaan. Na de kerstvakantie wordt er wekelijks gerepeteerd om goed op elkaar afgestemd te zijn en te groeien naar het optreden. Deelnemers worden goed voorbereid en volgen bijv. workshops presentatie, stemvorming etc.

Op de dag zelf ( een zaterdag in maart) wordt de aula omgetoverd tot een theater en met behulp van professioneel licht-en geluid komt alles prachtig tot z’n recht.

Elk jaar zijn we op zoek naar nieuw talent (leerlingen en docenten) en jij kunt je dus ook opgeven voor de auditieronde die tussen de herfst- en kerstvakantie plaatsvindt. Ben je muzikant, zanger, danser of heb een ander podiumtalent ?
Schrijf je dan in voor de audities bij muziekdocent Annette Faber. Dit kan tot aan de herfstvakantie.

Niet alleen op het podium, maar ook achter de schermen wordt er veel werk verzet door leerlingen die hier graag aan willen meewerken en zo onderdeel uitmaken van deze happening. Ook hiervoor kun je je opgeven. We werken o.a. met een filmploeg die veel werk verzet rondom promotie van de artiesten en natuurlijk het filmen van het Open Podium zelf.

Wil je meer informatie, aanmelden voor auditie of opgeven als achter-de-schermen-werker, stuur dan een mailtje naar a.a.faber@wvoranje.nl